Grupa Nezakcij predstavila prvi spot "Strah"


Pulska grupa Nezakcij preksinoć je u MMC-u Luka u organizaciji Hrvatske glazbene unije Istarske županije predstavila prvi spot i to za pjesmu "Strah". U spotu glumi Goran Gluščić, a spot je režirao i scenarij za njega napisao Toni Juričić.

"Vidjeli smo njegov dosadašnji rad, filmove i spotove koje je radio, jednostavno nam se svidio i procijenili smo da je on taj s kojim bi željeli surađivati", kaže Ivo Antunović koji uz Robija Buršića, Sašu Ivančića i Branka Ščekića čini ovaj mladi autorski bend.

- Naš stil je grunge i psihodelija, ali teme se mijenjaju, ovaj prvi je singl analiza pojedinca, a drugi će biti više analiza društva. Ova pjesma govori o psihičkom stanju prosječnog čovjeka današnjice, svatko od nas ima neke svoje fobije, susreće se s nekim stanjima koji ga ograničavaju da se do kraja ostvari u svom životu, kaže Antunović.

Pjesma je snimana u pulskom studiju Miniwave kod Erwina Barbara kojem su prepustili da izabere atmosferu.

Bend će već za dva tjedna snimati drugi singl i planiraju ostati nezavisni, ne potpisivati za nikakve diskografe zato što žele u svojim pjesmama i spotovima reći što misle. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter