Febra u labinskom Rock caffeu


U labinskom Rock Caffeu ovog vikenda bit će održan posljednji koncert prije jednomjesečne pauze od koncerata do ljetnog glazbenog programa. Naime ovaj mali labinski klub u kojem se godišnje održava preko 80 besplatnih koncerata ovog će vikenda, točnije u petak 22. svibnja još jednom ugostiti pulskog glazbenika, humanitarca i komičara Todora s svojim stand up nastupom.

U subotu na bini labinskog Rock Caffea nastupa jedan malo drugačiji bend. Riječ je o akustičnom quartetu Febra čiji repertoar čine uglavnom pjesme u pop, jazz, soul i blues stilu s prizvukom rockabillyja, stranih izvođača iz prošlog stoljeća, te novijeg doba kao npr. Norah Jones, Amy Winehouse, Lilly Allen, Imelda May, Duffy, Stevie Wonder, Ray Charles i drugi.

Subotnji koncert bit će zadnji live nastup u seriji koncertnih večeri koja traje još od listopada prošle godine, a započeti će oko 22 sata. Ove godine nastupali su mnogi sastavi poput grupe Nola, En Face, Zoran Mišić i Juraj Jurlina, održane su promocije albuma i EP izdanja nadolazećih bendova te je uz brojne nastupe lokalnih bendova održana i 5 Labinska Gitarijada.

Koncerti će se nastaviti početkom srpnja kad započinju ljetne akustične večeri koje se održavaju srijedom i subotom. Za ovo ljeto dogovoreni su nastupi s brojnim izvođačima između kojih bi voljeli izdvojiti i nastupe novih mladih labinskih glazbenica Tene Bevčar i Nicol Vidak s svojim akustičnim duom te zanimljive country grupe Country Strike. (A.Šćulac)


Podijeli: Facebook Twiter