Ekskluzivne dnevne ulaznice za Sea Star Festival

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon mnogobrojnih upita za jednodnevnim ulaznicama umaški Sea Star Festival najavljuje skori početak njihove prodaje. Ograničen broj dnevnih ulaznica po cijeni od 149 kn u ponudi će biti samo 24 sata ili do isteka zaliha, a prodaja počinje u ponedjeljak, 20. ožujka, točno u podne.

- Ova nevjerojatna poklon cijena s čak 60 posto popusta u odnosu na završnu zasigurno će obradovati sve fanove Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera i ostalih izvođača koji će odlučiti posjetiti Stella Maris na jedan dan. Po isteku zaliha ili najkasnije 21. ožujka u podne jednodnevnih ulaznica će se povisiti, ističu organizatori Sea Star Festivala koji će se u umaškom Stella Marisu održati od 25. do 28. svibnja.

Organizatori podsjećaju i da je zbog dosadašnjeg fantastičnog interesa kapacitet festivala proširen prošli tjedan na čak 25 tisuća posjetitelja dnevno, tako da se očekuje ukupna posjeta od preko 60 tisuća ljudi, što je dvostruko više u odnosu na prvu projekciju posjeta.

- U ovom trenutku kartu za Sea Star, kroz prodaju i Exitovu novogodišnju akciju, ima oko 16.000 posjetitelja, a sudeći prema upitima za dnevne taj broj će brzo narasti, ističu organizatori.

Sea Star Festival u Stella Maris dovodi superstarove The Prodigy i Fatboy Slima, techno ikonu Paula Kalkbrennera, bass heroje Modestep live i Pendulum DJ set te širok izbor najznačajnijih i najprogresivnijih bendova regije. Uz Dubiozu Kolektiv, Urbana & 4, Elemental, Brkove i Bad Copy program drže i nadolazeće zvijezde kao što su Jonathan, Artan Lili, Kiša metaka, High 5 & Kuku$, Sassja, Krankšvester i Matter.

Prvo izdanje festivala trajat će četiri dana. Zagrijavanje počinje u četvrtak, 25. svibnja. Festival će punom snagom živjeti petak 26. i subotu 27. svibnja, a u nedjelju, 28. priprema se after program za one najizdržljivije.

U prodaji se trenutno nalazi ograničena količina festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 259 kn, što je 40 posto jeftinije u odnosu na zadnju cijenu, te VIP Gold po 749 kn. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnim sistemima Ticketshop i Entrio. Uz njih u ponudi je i odličan smještaj u neposrednoj blizini festivala. (Priredila B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter