Dražen Zečić otvara sezonu u Lighthouse Music Clubu

LMC najavljuje zanimljivu sezonu
LMC najavljuje zanimljivu sezonu

Najveći open-air club u Istri, vodnjanski Lighthouse Music Club, ovogodišnju glazbenu sezonu započinje koncertom Dražena Zečića, najavljenim za 14. lipnja. Nastup će popularni pjevač početi u 23 sata, a za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Kako doznajemo, ovogodišnji line-up prati više glazbenih žanrova, a sam je program osmišljen i skrojen po željama publike, koja je tijekom zimskih mjeseci i putem društvenih mreža sugerirala koja imena želi čuti i vidjeti u LMC-u. Po tom je principu za svečano otvorenje izabrana hrvatska legenda zabavne glazbe Dražen Zečić, a dva će tjedna kasnije prostor ispuniti i kraljica hrvatske estrade Jelena Rozga.

- I srpanj i kolovoz ispunjeni su brojnim i raznovrsnim događanjima, a ono što možemo već sada otkriti je koncert Željka Joksimovića (19. srpnja), potom Zdravka Čolića (2. kolovoz).

Također, i ljubitelji elektronike i komercijalne glazbe doći će na svoje, i to već 20. lipnja. Naime, tijekom sezone bit će održano ukupno šest takvih evenata, no imena DJ majstora još uvijek držimo u tajnosti, rekla nam je PR menadžerica Irina Basara.

Ističe i da će najtraženiji izvođači iz regije, kao i vrhunski partyji, mnogobrojna iznenađenja začinjena performansima i atraktivnim nastupima biti ono što će obilježiti ljetnu sezonu u LMC-u. (N. O. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter