Danas ljetno izdanje Susreta generacija

Susret generacija 2010. (Arhiva)
Susret generacija 2010. (Arhiva)

Danas od 21 sat nadalje održat će se veliko ljetno izdanje Susreta generacija u klubu Uljanik. Generacijsko druženje kluba Uljanik, popularni retro-tulum Susreta generacija u svojoj je desetoj godini postojanja, kažu organizatori i dodaju da se svakim novim izdanjem potvrđuje da je u pulskim i istarskim krugovima riječ o svojevrsnom brendu te dakako garanciji dobre zabave kakva se nekoć viđala na ovim prostorima.

"Uz kvalitetan izbor glazbenih evergreena desetljeća koja su za nama, preciznije rečeno šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina, te pozitivnom dozom nostalgije, Susret generacija je nezaobilazan segment u prisjećanju na neka prošla, no u uspomenama vrlo draga vremena", kažu organizatori i dodaju da svaki susret donosi glazbeni program i provjerenu DJ ekipu, koja goste zabavlja reproducirajući pregršt legendarnih numera, balansirajući i pokrivajući sve od ranih dana rocka, preko hard rocka i heavy metala, punka i novoga vala, pa sve do funka, popa, disco ere, kao i poznatih imena nekadašnje države.

U rujnu ove godine, Susret generacija će velikim programom obilježiti deset godina postojanja. Uz vrstan glazbeni program, bit će postavljena i retrospektivna izložba na temu izlazaka i zabave u Puli u prošlim desetljećima, od šezdesetih godina naovamo.

Tim povodom, organizatori mole Puljane i druge da im dostave ili pošalju skenirane fotografije na kojima su oni osobno, njihovo društvo, štogod vezano uz izlaske, koncertne programe i općenito zabavu u prošlim desetljećima. Fotografije mogu biti snimljene bilo gdje u Puli, samo je bitno da su iz prošlog vremena.

Uz izložbu koja će biti postavljena u klubu Uljanik, u rujnu, na jubilarnom slavljeničkom susretu generacija, najbolju fotografiju prema izboru samih posjetitelja, očekuje vrijedna nagrada kluba Uljanik, kao najdugovječnijeg klupskog okupljališta na ovim prostorima. Za sva pitanja i dogovore oko preuzimanja i slanja fotografija potrebno je nazvati Zlatka na broj 092/236 82 89. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter