Clarkson: Odlazak iz "Top Geara" ostavio veliku rupu u mom životu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanski voditelj Jeremy Clarkson kazao je u prvom intervjuu nakon izbacivanja s BBC-ija da je odlazak iz emisije "Top Gear" ostavio "veliku rupu" u njegovu životu koja se mora ispuniti.

Clarksona bi u emisiji mogao zamijeniti voditelj s radija BBC Chris Evans koji je s njim i napravio prvi intervju od napuštanja show programa. Glasnogovornik BBC-ija kazao je kako Clarksonov ugovor s tom kućom nije obnovljen ali time nije i zabranjeno njegovo pojavljivanje na BBC-iju. Ispadanje iz Top Geara "moja je vlastita glupa krivnja", kazao je Clarkson koji je dobio otkaz zbog fizičkog napada na producenta emisije. Clarkson je kazao i da ga nazivaju druge kuće koje žele preuzeti čitav Top Gear tim no dodao je da bi bio "glup da uskoči u tako nešto".

"Bio sam 27 godina na BBC-iju. Kad nakon 27 godina izađete, otkrijete da se svijet promijenio. Kad naučite kako svijet funkcionira možete početi razmišljati kako dalje", kazao je Clarkson dodajući da u međuvremenu igra tenis. Clarkson će u četvrtak krenuti u Belfastu na "loše organiziranu svjetsku turneju" s ostalim dijelom voditeljskog tima Top Geara Richardom Hammondom i Jamesom Mayom.

On je kazao kako je turneja tematski slična Top Gearu ali se tako ne zove. Peticiju za njegovo vraćanje potpisalo je više od milijun ljubitelja emisije koju širom svijeta gleda 350 milijuna gledatelja. Clarkson je kazao i da je Top Gear "bio velikim dijelom moje dijete koje sam obožavao. Radio sam noćima i pazio na svaki detalj. I onda odjednom kaže vam se da to više ne radite... bio sam vrlo tužan". BBC planira nastaviti emitirati Top Gear s novim voditeljima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter