Britanski duo Sigma za 1. maj u Byblosu

Duo Sigma
Duo Sigma

Poznati britanski drum&bass dvojac kojeg čine Cameron Edwards i Joe Lenzie iz engleskog grada Leedsa, poznatiji pod umjetničkim imenom Sigma, nastupa 1. svibnja u porečkoj diskoteci Byblos.

Na prvosvibanjskom koncertu ljubitelji elektronske glazbe mogu očekivati svjetske hitove ovog dueta koji su u proteklih godinu, dvije "poharali" noćne klubove te radijske i televizijske postaje. Naime, Sigma se već dvaput popela na sam vrh najpoznatije britanske glazbene ljestvice UK Singles Chart sa singlicama "Changing" i "Nobody To Love" koja se može pohvaliti s dosadašnjih 134 milijuna pogleda na youtubeu. Spomenimo hit skladbu "Rudeboy" po kojoj su također u novije vrijeme poznati, kao i novi singl "Higher" kojim najavljuju svoj prvi album kojeg fanovi očekuju. Britanski duo publiku oduševljava nastupima uživo u kojima uspješno spajaju specifičan klupski zvuk i atmosferu velikih svjetskih festivala.

No, Sigma je samo jedan od izvođača porečkog koncerta na kojem će se miješati razni žanrovi elektronske glazbe, a dosad su nastup potvrdili ljubljansko-zagrebački duo Vanillaz koji se upravo nalazi na europskoj turneji, ljubljanski DJ Wilye Dux, labinski DJ Marin Biočić, labinski DJ Danny Clarck te Mistique show group.

- Fotografije s koncerta naći će se na facebook stranici "Svi u Izlazak: Istra", najavljuje promocijski menadžer Željko Maronić koji dodaje da se ulaznice prodaju putem web stranice eventim.hr i na kioscima Tiska po 79 kuna, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 99 kuna. Prvomajski koncert dio je velikog festivala elektronske glazbe Collegium Spring Break koji se održava od 30. travnja do 3. svibnja svake godine u Lanterni. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter