BR home: Feng shui u spavaćoj sobi


Dobar feng shui u spavaćoj sobi potiče protok pozitivne energije i miran san. Soba u kojoj je feng shui dobar poziva vas kako bi u njoj odmarali, daje vam energiju, smiruje i uzbuđuje istovremeno. Kako biste napravili dobar feng shui u sobi možete usvojiti neki od ovih jednostavnih prijedloga koje volimo primjenjivati.

1. Izbacite TV, računalo ili opremu za vježbanje iz sobe. Kada je neki od ovih predmeta u spavaćoj sobi, protok dobre feng shui energije se narušava. Oni sa sobom nose energiju posla, stresa i pošto odvlače pažnju loši su za odnos s partnerom.

2. Otvarajte prozore često ili koristite pročišćivač zraka kako bi zrak u spavaćoj sobi bio
svjež i pun kisika. Ne zanemarujte kvalitetu zraka u spavaćoj sobi. Ne možete imati dobar feng shui u sobi ukoliko u njoj ne možete disati.

3. Estetika i kvaliteta namještaja su vrlo bitni. Krevet koji lijepo izgleda je vrlo važan za energiju u sobi. Dobar madrac, čvrsto uzglavlje, i kvalitetna posteljina od prirodnih materijala su vrlo važni za harmoničnu feng shui energiju. Krevet bi trebao imati slobodan prilaz s obje strane, te po jedan noćni ormarić sa svake strane.

4. Koristite umirujuće boje kako biste izbalansirali spavaću sobu. Dekor u sobi treba biti uravnotežen kako bi dobra energija protjecala. Najbolje boje za spavaću sobu su nježni zemljani tonovi, a svoju omiljenu boju možete provesti kroz detalje.

5. Koristite prigušena svjetla u sobi kako biste postavili odgovarajuću energiju. Dobro i prikladno osvjetljenje je vrlo važno, pošto je svjetlost najveći izvor i najjača manifestacija energije.

Svatko ima svoju zamisao savršene sobe, ali svima je cilj da soba bude idealno
mjesto za zadovoljstvo i san. U sobi s dobrom feng shui energijom, svaki komad namještaja odavat će energiju ljubavi, zdravlja i opuštanja.
 


Podijeli: Facebook Twiter