Blues, rock, motori i dobro raspoloženje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jubilarno, dvadeseto izdanje Croatia Bike Weeka u organizaciji moto kluba Twin Horn MC u četvrtak je predstavilo na Monumentima koncertnu poslasticu za ljubitelje rock i blues evergreena. Večer je otvorio sastav Rolling Stones Cover Band, koji su vjerno prenijeli energiju i glazbu ovih rock giganata, a repertoar su upotpunili i s nekoliko pjesama drugih autora poput Boba Dylana, što je brojna dobro raspoložena publika objeručke prihvatila te pjevala i plesala s grupom. Drugi dio večeri je pak bio rezerviran za blues rock klasike u izvedbi dobro znanih pulskih Double Dose, koji su pak nastavili večer repertoarom pjesama grupa poput Johnny Winter, BB King i drugih, a dobro raspoložene rasplesane publike nije manjkalo u prvim redovima.

Bio je to četvrti dan velikog tjedna motora i rock'n'rolla, koji donosi na Monumentima bogat program za vikend - u petak u 18 sati Dejan Špoljar priredit će akrobatski show, a od 21 sat kreće koncertni program u kojem nastupaju grupe Steelhammer, Lynyrd Skynyrd Tribute, AC/DC Tribute i Delta Blues Gang.

Veliko finale je pak u subotu, gdje se na Monumentima održava cjelodnevni program - u 14 sati je susret oldtimera, a u 16 kreće defile motociklista po gradu. Dejan Špoljar ponovo će se predstaviti moto akrobacijama u 17 sati, u 18 sati kreću moto igre a u 19 sati je izbor najboljeg prerađenog vozila. Koncertni program kreće u 20 sati, te nastupaju Pink Floyd Guitar Show, Twin Horn Band, Goran Bare i Majke te ZZ Top Tribute Band, a najavljen je i vatromet i sexy show.

Ulaz i kampiranje je besplatno za sve koji dođu motociklom, dok će ostali za ulaznicu izdvojiti 50 kuna. (T. T.)

 


Podijeli: Facebook Twiter