Besplatni koncert Anelida i prijatelja za Dan grada

Anelidi u INK-u prije pet godina (Neven LAZAREVIĆ)
Anelidi u INK-u prije pet godina (Neven LAZAREVIĆ)

U povodu Dana grada Pule i 70. obljetnice oslobođenje grada, 5. svibnja u INK-u u 20 sati održat će se obljetnički koncert najdugovječnijeg benda na ovim prostorima a to su pulski Anelidi koji ove godine slave zlatni pir, odnosno 50 godina postojanja a cijeli projekt se zove "Naših 50 lit".

Tradicionalni je to program u sklopu proslave Dana grada u kojem pulski glazbenici održavaju besplatne koncerte pa su do sada nastupili Nola, Bruno Krajcar, Gustafi, Livio Morosin a sve je započelo prije pet godina kada su upravo Anelidi proslavili 45. rođendan.

Na ovom će koncertu uz Anelide nastupiti glazbenici koji su najviše s njima surađivali u ovih pola stoljeća a to su Vesna Nežić Ružić, Lidija Percan, Sergio Pavat, Bruno Krajcar, zbor Zaro, In vino veritas, Mirko Cetinski, Nataša Dragun i Samanta Stell, Folklorno društvo gradišćanskih Hrvata Harmonia a zvijezda večeri je Tony Cetinski. Voditelj je Drago Orlić.

Svi koji žele prisustvovati koncertu je dovoljno da se jave na blagajnu INK-a od sutra od 10 do 14 sati, a po osobi je moguće uzeti najviše dvije ulaznice. Prije pet godina kada su Anelidi nastupili koncert je izazvao iznimno veliki interes zbog čega su se ulaznice razgrabile pa se može očekivati da će tako biti i ovaj put.

Svi posjetitelji koncerta će na poklon dobiti antologijski CD Anelida s presjekom njihovog rada. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter