ATP: Zabava do zore uz Frajle i DJ duo Vanillaz

Frajle
Frajle

Temperatura je u subotu poslijepodne u Umagu u odnosu na petak pala za čak osam stupnjeva, pa su plaže i kompleks ATP Umaga uoči groznice subotnje večeri dobrim dijelom opustjeli. No, dan ranije nije bilo tako, jer je na umaški festival sporta, glazbe i gastronomije stigla navala mladih koji su popunili sve dotad poluprazne kafiće i terase.

Istodobno se pojačao fenomen zabava u neposrednoj blizini ATP zone, pa su se tako na brojnim plažama, parkovima i zelenim površinama turističkog naselja Stella Maris mogle vidjeti skupine, čak gomile mladih, kojima je izlazak u ugostiteljske objekte preskup, pa konzumiraju piće kupljeno u trgovini.

Ipak, elektronska je glazba u ATP Dance Arenu privukla velik broj posjetitelja koji su partijali do ranih jutarnjih sati za što je najzaslužniji energični hrvatsko-slovenski DJ dvojac Vanillaz (Marko Bucić i Miha Pajk).  Oni željni blaže, romantičnije glazbe uputili su se u ATP Lounge gdje je nastupio novosadski akustični bend Frajle u sastavu Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča.

U Istria Gourmet zoni, u jednom su restoranu snage su ujedinila tri ugostiteljska objekta s područja Bujštine (konoba Nono iz Petrovije, konoba Buščina iz istoimenog naselja te restoran Pergola iz Zambratije) pod nazivom Naša kužina, dok se u drugom za samostalni nastup odvažio restoran San Rocco iz Brtonigle. Otvoreni su po cijeli dan do ranih jutarnjih sati, do kraja ATP-a. (Napisao i snimio Anđelo DAGOSTIN) 


Podijeli: Facebook Twiter