Antonelin tajni vrt otvoren za javnost

(Ana Lorencin Buljan)
(Ana Lorencin Buljan)

"The Secret Garden" naziv je novog modnog editorijala kojim vodnjanska dizajnerica Antonela Gregorović iz Showrooma Antonela predstavlja kolekciju svojih svečanih haljina za proljeće/ljeto 2015. Fotografije su snimljene otočju Brijuni te je inspiracija za naziv "The Secret Garden" (tajni vrt) od tuda krenula.

"Brijuni obiluju rajskim, skrivenim vrtovima i mnogobrojnim detaljima. Želja je bila predstaviti neistražene lokacije Brijuna. U takvu čarobnu prirodu savršeno su se uklopile moje duge, raskošne i svečane haljine. Dašak vjetra na snimanju istaknuo je voluminoznost i metre svile korištene za izradu tih kreacija. Biljke mediteranskog vrta upotpunile su kratke čipkane haljine, dok su zebre dale dašak divljine kombinezonu sa zmijskim printom", veli dizajnerica Antonela Gregorović.

Fotografije za modni editorijal snimila je Ana Lorencin Buljan, kreacije je nosila manekenka Valentina Bekina (Tijara Model Menagement), šminka je Make up taxi, frizura Hair+, a nakit Hannyart.

Lani se Antonela Gregorović predstavila modnom kolekcijom posvećenom svom rodnom gradu Vodnjanu, a odakle su pruža predivan pogled na čitavo rajsko otočje Brijuni koji su sada bili inspiracija za novi modni editorijal.  (Lara BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter