8.Outlook: Počela prodaja povoljnijih ulaznica

(M.ANGELINI)
(M.ANGELINI)

Osmo izdanje Outlook festivala, najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture, održat će se iduće godine od 2. do 6. rujna na i uokolo štinjanske tvrđave Punta Christo, a jučer su u prodaju puštene povoljnije festivalske ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije prigodno nazvane - ranograbilice. Ograničen broj ovih ulaznica može se nabaviti putem Entrio sistema.

Cijena ulaznice je 660 kuna, a mogu je kupiti svi državljani Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova uz predočenje dokaza o državljanstvu.

Festival će i idućeg ljeta biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni u srijedu 2. rujna, a uskoro se očekuje i objava prvih izvođačkih imena iz svjetskog vrha duba, reggaea, hip-hopa, drum ‘n’ bassa, garagea, housea i srodnih glazbenih žanrova.

Prije nepuna tri mjeseca, sedmo izdanje Outlooka okupilo je neke glazbene legende kao i novu generaciju nadolazećih talenata, od hip-hop producenta DJ Premiera, detroitskog house majstora Moodymanna, do legendi duba, dancehalla, drum'n'bassa, junglea i reggae glazbe Davida Rodigana, Horacea Andyja, Andy C, Burake Som Systema, Congo Nattyja, Goldiea, Grooveridera, The Buga, kao i mnoštvo predstavnika nekih od najplodnijih glazbenih etiketa poput Swampa 81, Shogun Audia, Subduba, Metalheadza.

Uz dosadašnje nagrade i priznanja, Outlook festival je nedavno ušao u zadnji krug glasanja za najbolji strani festival na dodjeli UK Festival Awards te je još jednom nominiran za prestižne European Festival Awards, i to u kategoriji za najbolji strani festival srednje veličine. Nedavno je Outlook počašćen još jednom nominacijom, onom za najbolji festival 2014. na Drum And Bass Arena nagradama. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter