2CELLOS u Veroni slave peti rođendan

2cellos
2cellos

2CELLOS će u srijedu 11. svibnja, započeti europski dio turneje, i taj dan će proslaviti svoj peti rođendan i to velikim koncertom u Areni u Veroni gdje ih čeka 12 tisuća obožavatelja. Već pet godina je prošlo otkad su na YouTubeu objavili obradu pjesme "Smooth Criminal" i u samo nekoliko mjeseci postali svjetske zvijezde.

Koncert u Veroni je gotovo rasprodan, a MedVid produkcija snimat će ga s 30 kamera kako bi iz svih kutova, uključujući i iz zraka, snimili posebne trenutke baš kao i raskošnu produkciju koju pripremaju za taj dan.

- Jako smo uzbuđeni i jedva čekamo doći u Veronu, kao i pirotehniku i konfete... Bit će ludo. Doći ćemo dan ranije kako bi sve bilo savršeno u toj očaravajućoj povijesnoj znamenitosti. Nadamo se da ćemo stići posjetiti i slavni Julijin balkon. Naravno nismo zaboravili ni na naše vjerne obožavatelje u Hrvatskoj. Spremamo nešto posebno i za Zagreb, ali sve je još iznenađenje, saznat ćete uskoro, poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser koji zasluženo odmaraju nakon uspješne američke turneje.

Na turneji, uz pjesme s prva dva albuma predstavljaju i aktualni album "Celloverse", a nedavno su objavili novu obradu "Whole Lotta Love vs. Beethoven 5th Symphony". (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter