2Cellos snimali u Puli spot za novu pjesmu

Sa snimanja spota u Pietas Iuliji (M. ANGELINI)
Sa snimanja spota u Pietas Iuliji (M. ANGELINI)

Proslavljeni violončelistički dvojac 2Cellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić očito ne može bez Pule kada se radi o snimanju spotova pa su se u ponedjeljak navečer našli u noćnom baru Pietas Iulia da naprave još jedan video uradak kojim najavljuju treći album "Celloverse".

Više ne znamo koji je to put po redu da snimaju spot u rodnom gradu Stjepana Hausera koji uz Luku Šulića čini ovaj popularni duet, ali znamo da kao i uvijek spot stvara MedVid produkcija na čelu s redateljem Kristijanom Burlovićem. Odnosno, ista ona ekipa koja je zaslužna za uspješne spotove kao što su "Smooth criminal", "Welcome to the jungle", pa megauspješni "Thunderstruck" koji je pregledan više od 30 mlijuna puta ili "The Trooper Ouverture". Ovaj zadnji spot sniman je ovog ljeta u klubu Uljanik i već je sakupio blizu šest milijuna pregleda, a vidjet ćemo kako će na YouTubeu proći i ovaj spot.

- Spot će biti iznenađenje. Ovdje je snima samo jedan dio spota, nije cijeli, kaže nam Hauser koji objašnjava da je spot sniman na više mjesta u Puli i da će se pojaviti brzo, već 6. siječnja. Za snimanje spota u Pietas Juliji pozvali su njihove fanove da se obuku za izlazak, a pozivu se odazvale uglavnom mlade obožavateljice koje su došle lijepo obučene i našminkane, jedini je problem bio što publike nije došlo koliko su dečki iz dueta očekivali.

Spot je prvobitno snimljen u Cabahiji no tamo su na zidu slike Kurta Cobaina, Amy Winehouse i drugih glazbenika zbog čega su imali problema s autorskim pravima, zato su sinoć morali ponoviti snimanje u Pietas Juliji. Iako nam Hauser nije htio otkriti koju su pjesmu sada pretvorili u spot, radi se o obradi "Wake me up" Avicii. Hauser i Šulić planiraju snimiti spotove za sve pjesme s nadolazećeg albuma, a velika većina je već snimljena te je ostalo još tri, četiri pjesme koje čekaju da postanu spotovi.

U međuvremenu 2Cellos prilično aktivno provode vrijeme koncertirajući, pa su do prije par dana bili na turneji, prošli su Italiju, Rusiju, Latviju, Bjelorusiju, Rumunjsku, Bugarsku, Sloveniju, a 2. siječnja već kreću za Australiju, pa onda slijede Japan i Amerika. Čeka ih 42 koncerta u 40 dana i to nastupaju sami, a ne s njihovim dobrim prijateljem Eltonom Johnom. (M. RADIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter