"Vatra" u avionu Croatia Airlinesa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jednosatni let Croatia Airlinesa na iznenađenje 140 putnika postao je koncertna dvorana grupe Vatra, a putnici su se oduševili nesvakidašnjim događajem, priopćila je hrvatska zrakoplovna kompanija.

Croatia Airlines i glazbeni portal Muzika.hr u utorak su putnicima na letu iz Zagreba u Dubrovnik priredili prvi koncert održan na komercijalnom letu na ovim prostorima, no i u svijetu su rijetki bendovi koji se mogu pohvaliti nastupom na 10.000 metara visine. Putnicima nezaboravan doživljaj, koncert u zrakoplovu, promocija je novog albuma "Zmajevi na vjetru".

Među putnicima su bili i fanovi koji su dobili besplatni primjerak novog albuma te karte za koncert koji će se održati 23. listopada u zagrebačkom Domu sportova.

"Potpuno novim iskustvom počeli smo turneju povodom izlaska albuma 'Zmajevi na vjetru'. Ovo je prvi koncert nekog benda s ovih prostora koji se održao na toj visini, te smo ponosni da smo pioniri", rekao je nakon slijetanja u Dubrovnik frontman Vatre Ivan Dečak. Našalio se da je Slavoncima sve iznad visine glavice kupusa izazov.

"Možete zamisliti kako nam je bilo svirati na 10.000 metara, no s nama su bili naši najvatreniji fanovi, njih četvero i ostatak ekipe na letu zaslužni su za pravu koncertnu atmosferu", dodao je. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter