"Udarna vijest" Hladnog piva najavljuje film "Zbog tebe"

Naslovnica CD-a s glazbom iz filma "Zbog tebe"
Naslovnica CD-a s glazbom iz filma "Zbog tebe"

Hladno pivo ima novu pjesmu i spot "Udarna vijest" s kojom najavljuju soundtrack novog domaćeg igranog filma "Zbog tebe". Radi se o debitantskom ostvarenju Anđela Jurkasa koje će kino premijeru imati početkom 2016. godine.

Video za pjesmu "Udarne vijesti" koji se može pogledati ovdje je djelo Dina Senčara iz Tvrtke Ratio d.o.o., montažera i jednog od kamermana filma koji je montirao i spot. Spot je sastavljen od kadrova iz filma i ne radi se o službenom spotu Hladnog piva. U kadrovima spota pojavljuju se glumice Iskra Jirsak, Ana Vučak, Marta Cerovečki, manekenka i model Martina Spužević, glumac i redatelj Miran Kurspahić, majstor borilačkih vještina Goran Đoreski te redatelj filma Anđelo Jurkas koji je najavio da bi se CD s glazbom iz filma trebao pojaviti prije kino premijere filma. Na spomenutom soundtracku između ostalog još sudjeluju Urban & 4, Kawasaki 3P, Pavel, Irena Žilić, Dunja Ercegović, Miki Solus, Rokambol, Queen Of Sabe, NE, Ohnokono, Krankšvester, General Woo, Judette, Jasna Bilušić, Ines Huskić Yness i glumica Iva Visković. Prava ekskluziva bit će premijerno glazbeno ukazanje i vatreno krštenje u glazbenim vodama glumice Leone Paraminski u dirljivoj posveti "Pričaj mi, molim te" koja će biti objavljena netom prije kino premijere filma.

Originalna glazba djelo je skladatelja Dalibora Grubačevića dok uvodnu temu "Waltzing Lav" potpisuje Vlado Simcich Vava, bivši gitarist Laufera i frontmen nedavno oformljenog benda Turisti.

U filmu glume Leona Paraminski, Nataša Janjić, Damir Urban, Iva Visković, Iva Mihalić, Csilla Barath Bastaić, Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Senka Bulić i mnogi drugi. Atipična je to ljubavna priča s mnoštvom ispreplitanja dramskih i komičnih elemenata, a nastala je po motivima istoimene knjige koja će ove jeseni biti objavljena u samo jednom unikatnom primjerku i izložena za publiku. Prvi najavni kino trailer filma objavljen je na službenim stranicama filma kao i na službenom YouTube kanalu . (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter