"Lipe oči" najavljuju novi album

Alen Vitasović i kolege na snimanju spota "Lipe oči" u Šijanskoj šumi
Alen Vitasović i kolege na snimanju spota "Lipe oči" u Šijanskoj šumi

Nakon pjesme "Marija ni stila" autora Tončija Horvata-Husa, za koji je video režirao Zoran Mikletić, a koja najavljuje novi album te uz uspješan singl "Moja mila", autora Tonija Pernića, Alen Vitasović ima novi singl "Lipe oči". Za razliku od prve dvije pjesme koje su bile balade "Lipe oči" predstavlja već dobro znan Alenov glazbeni identitet pa pjesma djeluje malo veselije.

Za pjesmu je ovih dana u Šijanskoj šumi sniman i spot koji je režirala i za koji je scenarij napisala Danijela Đorđević, dok je montaža i kamera prepuštena Castoru. Na snimanju video uratka učestvovali su aktualni članovi pratećeg benda Alena Vitasovića koji čine bubnjar Đole Macola, basist Denis Vitasović Vito, klavijaturist Sebastijan Mofardin i gitarist Goran Braković Gox.

"Lipe oči" najava su novog albuma koji bi se trebao pojaviti na jesen pod diskografskom etiketom Hit Recordsa, a osim s Horvatom i Pernićem na albumu Vitasović ponovo surađuje sa starim znancem Robertom Pilepićem. Vitasović ovime potvrđuje i autorsku te producentsku suradnju s Tončijem Horvatom Husom, čiji studijski zapis realiziraju istarski glazbenici u timu a to su bubnjar Ervis Pintar, basist Boris Bošković, klavijaturist Kristian Terzić dok Horvat svira gitare i oni su gosti na novom albumu. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter