Upravni odjel za kulturu: Rok za izvješća 31. siječnja

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Upravni odjel za kulturu Grada Pule obavještava proračunske korisnike, za čije su programe/projekte u 2016. godini osigurana sredstva u gradskom proračunu za 2016. godinu, da je na stranicama Grada Pule objavljen obrazac za opisno izvješće o ostvarivanju programa i financijsko izvješće o namjenskom utrošku sredstava iz proračuna za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca prošle godine, ovjereno pečatom i potpisom odgovorne osobe.

Korisnici proračunskih sredstava dužni su izraditi i dostaviti Upravnom odjelu za kulturu oba izvještaja najkasnije do 31. siječnja, a svaki trošak potrebno je pravdati preslikom pisanog dokaza (račun, ugovor, i sl.), kao i preslikom izvoda iz banke ili FINA-e, te dokazom da su računi plaćeni. U izvještajima je potrebno navesti i sredstva osigurana iz drugih izvora. Izvješća se predaju u Pisarnicu Grada Pule, a obaveza je dostaviti ih i u elektronskom obliku na e-mail: [email protected].

Ako korisnici ne dostavi godišnje izvješće na propisanom obrascu u propisanom roku, te ako izvješće ne sadrži dokumentaciju kojom se trošak opravdava, dužan je u roku od osam dana od dana proteka roka za predaju izvješća obaviti povrat uplaćenih sredstava u gradski proračun. Korisnici koji ne dostave izvješće u propisanom roku i za koje se utvrdi nenamjensko trošenje sredstava gubi pravo korištenja sredstava Grada Pule u narednom periodu od pet proračunskih godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredovno vrijeme Upravnog odjela za kulturu, radnim danom od 8 do 15:30 sati, na telefone 371-911 i 371-920 ili na e-mail [email protected]. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter