Objavljen javni poziv za prijavu filmova za 64. Pulski filmski festival


Pulski filmski festival poziva sve autore na prijavu filmova u natjecateljskim programima 64. Pulskog filmskog festivala. Poziv je otvoren od 16. ožujka do 6. travnja 2017. u ponoć za sve filmove proizvedene 2016. ili 2017. godine u tri programske kategorije:

Hrvatski program – otvoren za sve hrvatske igrane filmove i manjinske igrane koprodukcije duže od 70 minuta; Kratka Pula – otvoren za sve hrvatske kratke i srednjemetražne igrane filmove, kratke i srednjemetražne dokumentarne filmove, dugometražne dokumentarne filmove, animirane filmove, promidžbene filmove, eskperimentalne filmove, glazbene spotove, dramske serije i dokumentarne serijale te Studentski program – otvoren za sve kratke i srednjemetražne filmove nastale u produkciji: Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu, Akademija likovne umjetnosti u Zagrebu, Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Sveučilišni studij glume, medija i kulture u Rijeci, Umjetnička akademija u Osijeku, Umjetnička akademija u Splitu i ostalih hrvatskih visokoškolskih ustanova.

Postupak prijave za Hrvatski program i Kratku Pulu usklađen je s odredbama Statuta Pulskog filmskog festivala i Pravilima za prijavu filmova. Iz pulskog filmskog festivala pozivaju autore da sudjeluju na 64. Pulskom filmskom festivalu koji će se održati od 15. do 22. srpnja. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter