Festival smijeha otvara komedija "Život je čudo"

Zbunjoza
Zbunjoza

Pučko otvoreno učilište Poreč organizira jubilarni, 10. festival komedije i smijeha Zlatni zub koji će se na daskama kazališne dvorane odvijati od 2. do 11. ožujka. Bit će to sedam popularnih komedija, od kojih je prva na programu, na dan otvorenja, "Život je čudo" Teatra Rugantino.

Priča je to o djetinjstvu starog Fabijana, kojeg igra Siniša Popović, u siromašnom ribarskom predgrađu do izmjene društvenih poredaka u kojima je odrastao. Režiju potpisuje Gordana Gadžić, tekst Ivica Ivanišević, a glazbu Darko Rundek.

Nakon toga slijede "Jezične varijacije" Binocular Teatra, "Kerovi" teatra Yugoart, zatim "Velika zvjerka" Kazališta Planet Art, "Miris lovine" u izvedbi Teatra Moruzgva, predstava "Zbunjoza" u produkciji Playdrame i Kazališta mladih Split i, za kraj, "Pazi šta želiš" u izvedbi Klan productiona.

O pobjednicima će odlučivati posjetitelji jačinom pljeska. Rezervacije ulaznica već su moguće putem online sustava POU-a. Rezervirane ulaznice mogu se kupiti u vrijeme rada kinoblagajne od 17 do 20 sati, te na dan predstave od 18 do 20 sati. Pokrovitelji ove manifestacije su Grad Poreč i gradska Turistička zajednica te Istarska županija. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter