Zbog Lukete blokirani ulazi u šibensku Brodaricu i Jadranska magistrala

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Boris Luketa, kojeg policija povezuje s trostrukim ubojstvom u šibenskom predgrađu Brodarica, nalazi se u policijskom okruženju u Partizanskoj ulici u blizini kuće gdje su se ta ubojstva i dogodila, a policija je blokirala i sve ulaze u Brodaricu kroz koje prolazi i Jadranska magistrala D8, koja je također zatvorena za sav promet.

Policija je u srijedu navečer priopćila da je u 21,18 sati Luketa (59) zatečen naoružan na jednoj lokaciji na području Šibenika i od tada ga pokušavaju nagovoriti da se preda.

Podsjećamo, u srijedu oko 16.35 sati na Brodarici se dogodilo trosktruko ubojstvo, a nakon zaprimljene dojave o pucnjavi policija je u obiteljskoj kući u Ulici Gomljanik pronašla dvije mrtve osobe, ženu i muškarca te nedaleko od kuće u osobnom automobilu još jednog mrtvog muškarca.

Luketa je viđen na mjestu događaja i policija je izvijestila kako sumnjaju da se s Brodarice udaljio crvenim osobnim automobilom Renault Cliom, registracije ŠI 569 FD.

To je vozilo tijekom dana pronađeno, a na suvozačevom sjedalu pronađeno je i vatreno oružje.

Nešto iza 21 sat pronašli su i Luketu s kojim od tog trenutka pregovaraju o predaji, a koji je prijetio i samoubojstvom. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter