Glas Istre
Petak
28.04.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.04
Neboder na Donjoj Vežici u ulica Andrije Peruča gdje je pronađeno tijelo (M. GRACIN)

Ubojstvo u Rijeci; osumnjičenik u bijegu

Objavljeno: 14.02.2017 | 16:00 Zadnja izmjena: 15.02.2017 | 00:26 0 komentara

Mrtva žena pronađena je danas na desetom katu riječkog nebodera u Ulici Andrije Peruča, a prema prvim informacijama, najvjerojatnije je riječ o ubojstvu. Nakon toga riječka policija javila je kolegama iz Karlovca da je osumnjičenik u bijegu, zbog čega su se i oni uključili u potragu.

Očevidom rukovodi zamjenica Županijske državne odvjetnice Tea Radovani zajedno s voditeljem Sektora krim policije Željkom Krunešom i  iskusnim  timom kriminalista PU primorsko-goranske. Na mjesto događaja stigao je i sudski vještak dr. Valter Stemberga iz Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Pripadnici karlovačke Policijske uprave koji su od ranog popodneva naoružani »dugim cijevima« nadzirali promet u Petrakovu Brdu na državnoj cesti kod Duge Rese u potrazi za osumnjičenim za ubojstvo žene u Rijeci u 17 sati prekinuli su nadzor »dugim cijevima« i nastavili za njim intenzivnu potragu, potvrđeno je večeras iz Operativno-komunikacijskog centra karlovačke PU.

Za osumnjičenikom i dalje tragaju i pripadnici primorsko-goranske Policijske uprave. Osim na državnoj cesti D3 u Petrakovu Brdu, kod Duge Rese, karlovački policajci nadzirali su i vozila na izlazu s autoceste Rijeka-Zagreb u Karlovcu.

Zamjenica županijskoga državnog odvjetnika u Karlovcu Ljubica Fiškuš-Šumonja rekla je kako u tom slučaju nije angažirano Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, nego samo ŽDO Primorsko-goranske županije. (S. KLEVA)Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik