Ubojici iz Novigrada mjesec dana istražnog zatvora

(N.LAZAREVIĆ)
(N.LAZAREVIĆ)

Mladić uhićen zbog sumnje da je srijedu ujutro u Novigradu ubio 27-godišnjaka iz Požege zadržan je u jednomjesečnom istražnom zatvoru kako na slobodi ne bi utjecao na svjedoke ili ponovio nedjelo, izvijestilo je u petak državno odvjetništvo.

Tužiteljstvo je na svojoj internetskoj stranici objavilo da je određivanje istražnog zatvora zatražilo od suca istrage pulskog Županijskog suda, nakon što je policija iz Umaga podnijela kaznenu prijavu protiv 23-godišnjaka kojega sumnjiči za ubojstvo.

Policija je ranije izvijestila da je tijekom provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđena sumnja kako je 23-godišnjak u srijedu oko pet sati ujutro u ulici Murve u Novigradu, oštrim predmetom teško ozlijedio 27-godišnjaka, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo, dok je 20-godišnjaku iz Koprinivce nanio lakše ozlijede.

"Tijelo preminulog prevezeno je u Opću bolnicu Pula radi obavljanja obdukcije, a policijski službenici uhitili su 23-godišnjaka te su ga po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveli u pritvorsku jedinicu PU istarske", izvijestila je u četvrtak istarska policija koja o motivima sukoba nije htjela iznositi nikakve detalje. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter