U frontalnom sudaru ozlijeđena Njemica

Oštećeni Fiat Punto (Mateo SARDELIN)
Oštećeni Fiat Punto (Mateo SARDELIN)

Njemačka državljanka je ozljeđena u frontalnom sudaru dva vozila na cesti Vrsar - Flengi oko 17.30 sati u srijedu. Ozlijeđena Njemica je prebačena u pulsku Opću bolnicu te će težina ozljeda biti poznata naknadno. Radi očevida je prometnica bila zatvorena za sav promet do 19.10 sati kada je promet ponovno normaliziran.

Prometna nesreća se dogodila kada je 35-godišnji njemački državljanin upravljao Fiat Puntom daruvarskih oznaka, odnosno Rent-a-car vozilom iz smjera Vrsara prema Flengima te je u oštrom lijevom zavoju prešao na suprotni kolnički trak i sudario se frontalno s terencem Nissan Parhfinder mađarskih oznaka.

U sudaru je stradala suvozačica u Puntu, dok su ostali prošli bez ozljeda, stoji u neslužbenoj izjavi koju smo dobili. Od siline sudara na oba vozila je nastala veća materijalna šteta te su ih vučne službe odvele. Na cesti je iza sudara ostalo razbacanih dijelova automobila te veća količina ulja i goriva, a to je cestarska služba sanirala pijeskom.

Mjesto sudara se nalazi nekoliko stotina metara od raskršća za vrsarski aerodrom. Na tom se zavoju dogodilo više prometnih nesreća, a prije nekoliko godina je bila jedna sa smrtnom posljedicom. Ova dio kolnika od Vrsara do Flengi je izrazito opasan, posebice kad je kolnik mokar od kiše. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter