Rabac: Ponovno ozlijeđen radnik

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

U dva dana su se u istom turističkom naselju u Rapcu dogodile dvije nesreće na radu. Naime, nakon što je u ponedjeljak sa visine od tri metra pao 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, u utorak je sa visine od 1,8 metara pao 53-godišnjak iz Novske.

Potonji je u utorak oko 9.45 sati iz neutvrđenog razloga pao na betonsku podlogu s neograđene građevinske skele. Muškarac je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u pulsku bolnicu, a težina ozljeda zasad nije poznata. Policijski službenici su obavili očevid i o događaju izvijestili nadležni inspektorat zaštite na radu.

U ponedjeljak je u istom turističkom naselju državljanin BiH pao s visine od tri metra prilikom izvođenja građevinskih radova na bazenu. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u pulsku Opću bolnicu, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. Policija je o događaju izvijestila nadležni inspektorat zaštite na radu. Prema neslužbenim informacijama dvojica radnika su djelatnici različitih poduzeća i radili su na odvojenim gradilištima u istom turističkom naselju. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter