Puljaninu nos i čeljust razbio "Terminator"


Policijska uprava istarska izvijestila je da je pronađena osoba koja je protekle nedjelje u disku Pietas Julia teško ozlijedila  23-godišnjeg Puljanina te da će protiv nje nadležnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu. Policija nije otkrila identitet napadača, već je izvijestila da se radi od 21-godišnjaku iz Splita. No, iz izvora bliskih policiji potvrđeno nam je ono što se pričalo Pulom - da se radi o Mate Misiru, djelatniku Hrvatske vojske, odnosno Hrvatske ratne mornarice. Mate Misir bavi se i kick boxingom, a u tom je sportu poznat pod imenom Terminator.

Misir je kao napadač na 23-godišnjeg Davida Tončinića, inače nogometaša NK Ližnjan, identificiran u policiji nakon provedenog kriminalističkog istraživanja u kojem su, između ostalog, pregledane snimke s nadzornih kamera diska Pietas Julie. U Policijskoj postaji Misir je završio u četvrtak, 9. travnja, jer je navodno do tada bio negdje s brodom na moru.

Podsjetimo, napad, o kojem smo u našem listu izvijestili u utorak, dogodio se u nedjelju oko 3.30 sati, a uslijedio je nakon što je David Tončinić slučajno u gužvi gurnuo djevojku koja je bila u društvu s Misirom. Misir je reagirao tako što je  Tončiniću zadao udarac šakom u lice te mu nanio ozljede zbog kojih je ovaj u srijedu operiran u pulskoj Općoj bolnici. Prema kazivanju očevidaca, nakon što je primio udarac ili više njih, Tončinića je djevojka s kojom je bio u društvu izvela iz diska, a redari su mu donijeli vode i leda te ponudili pozvati Hitnu pomoć. Tončinić je to odbio i navodno se želio vratiti u disko, što mu redari nisu dopustili.

Nešto kasnije prijatelji su ga odvezli kući, a nakon nekoliko sati potražio je pomoć liječnika u pulskoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da ima prijelom nosa i čeljusti. (Silva BODLAJ IVAŠIĆ)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU
 


Podijeli: Facebook Twiter