Pula: Maskiran fantomkom napao dvije djevojke

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

- U nedjelju oko 6 sati prijateljica i ja izašle smo iz Dobermana (bivši Caffe bar Zen op.a.) i došle do auta koji smo parkirale kod obližnje željezarije, u Dukićevoj ulici. Ušla sam i sjela na mjesto suvozača da se presvučem, a prijateljica je ostala iza auta. Odjednom je muškarac s fantomkom preko lica i tamnom kapuljačom otvorio vrata, upao u auto i počeo me tući. Vikala sam, a onda ga je vidjela i prijateljica pa je i ona počela vikati. Tada je i nju udario, pa pobjegao puteljkom uz skladište elektromaterijala, ispričala nam je u dahu 23-godišnjakinja iz Barbana s vidljivom masnicom ispod desnog oka.

U našu redakciju došla je jučer u pratnji prijateljice koja je bila s njom u nedjelju ujutro, 25-godišnjakinje iz Pule te s još jednom djevojkom da bi, kako je rekla, upozorila djevojke koje izlaze u Doberman na napadača.

Nakon nemilog događaja djevojke su pozvale policiju kojoj su na mjestu napada prepričale sve što se dogodilo, a Nataša Vitasović iz PU istarske potvrdila nam je da je događaj prijavljen i da policija razjašnjava sve okolnosti.

- Napadač nam nije ništa ukrao i stvarno ne znamo zbog čega se okomio na nas, vele djevojke te dodaju da su pričajući prijateljima i poznanicima o napadu doznale da su maskiranog muškarca tog jutra, pretpostavljaju neposredno prije nego što je njih napao, vidjele i druge cure koje su izašle iz Dobermana i krenule prema autu.

- Kazale su da su ga i one vidjele u toj ulici, blizu parkiranih automobila, ali bilo ih je četiri u društvu pa ih nije napao, već je pobjegao. Dok su se udaljavale autom, u retrovizoru su vidjele da se vraća, a vjerojatno smo nedugo nakon toga mi naišle, zaključile su djevojke koje kažu da je muškarac bio je odjeven u tamne hlače i majicu s kapuljačom, visok je oko 170cm i mršav, ali ima šira ramena… (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter