Pula: Dostavljač jaja stradao na Sv. Tomi

Tragovi krvi na Trgu sv. Tome (M. KOŠTA)
Tragovi krvi na Trgu sv. Tome (M. KOŠTA)

Zaposlenik Agrokoke, 61-godišnji S. B. iz Pule jutros je ozlijeđen u bizarnoj nesreći na Trgu svetog Tome gdje se zaustavio dostavnim kombijem Agrokoke da bi u obližnju trgovinu Puljanke u Kandlerovoj dostavio jaja. Da se nešto dogodilo uz zvonik na trgu bilo je jasno po više lokvi krvi koje su već bile posute pijeskom…

Po prvim informacijama od policajaca koji su oko 11 sati završavali s očevidom, S. B. je kombijem došao s Rive do dvaju stupića koji onemogućavaju ulazak vozilima u Kandlerovu ulicu. Tu se kombi zaustavio, a vozač je izašao, obišao vozilo i iz teretnog prostora krenuo uzimati jaja.

No, tada je kombi najednom krenuo unaprijed. Ne bi li ga zaustavio, 61-godišnjak je otvorio vrata suvozača i uskočio u vozilo. Ali, tada su vrata suvozača udarila u stupić i zatvarajući se prikliještila 61-godišnjaku lijevu nogu. Koliko je bio snažan udar vrata u stupić svjedoči činjenica da je on iščupan iz tla.

Po informacijama kojima je raspolagala očevidna ekipa, muškarcu je najviše stradao gležanj, na kojemu je zadobio reznu ranu.

Dojavu o ovoj nesreći policija je zaprimila u 10.13 sati iz pulske Opće bolnice, no vjerojatno se dogodila koji sat ranije. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter