Pula: Bježao od policije bacajući drogu


Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom iz Pule policija je utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policajci su mladića u subotu oko 16.20 sati zatekli na raskrižju Ulica Svetog Polikarpa i Ulice Agnana u Puli dok je upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Kada je uočio policiju mladić je pobjegao automobilom, a potom je ostavio i automobil i bijeg nastavio pješice. No, policija ga je ubrzo sustigla i uhitila uporabom sredstava prisile te dovela u prostorije postaje. Pulska policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je u trenutku bježanja, netom prije uhićenja, od sebe odbacio više paketića s opojnom drogom i to 1,4 grama kokaina i 2,2 grama heroina. P

o dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv njega je podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dok je zbog počinjenih prometnih prekršaja protiv njega podnijet optužni prijedlog.(M. S.)

 


Podijeli: Facebook Twiter