Pucnjava u Splitu: Propucan boksač Marko Tomasović

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oko 13 sati na Hitni kirurški prijem splitske bolnice dovezen je muškarac s prostrijelnom ranom noge, a neslužbeno se doznaje da se radi o boksačkom treneru i vlasniku zaštitarske tvrtke Marku Tomasoviću, javlja portal Net.hr.

Pucnjava se dogodila na cesti u Velebitskoj ulici kada je metkom u nogu pogođen Tomasović koji je odmah prevezen u KBC Split gdje mu se još pruža prva pomoć. Za sada se ne zna težina ozljeda jer je ranjeni muškarac još na liječničkoj obradi, piše Net.hr.

Policija je odmah nakon liječničke dojave o pacijentu s prostrijelnom ranom započela kriminalističko istraživanje. U društvu Tomasovića bio je i njegov kolega, kojeg je okrznuo metak.

Nagađa se da je do pucanjave došlo nakon što je Tomasović zajedno s kolegom otišao do osobe koja je danas na njega pucala, a kako bi razgovarali o incidentu u noćnom klubu kada je pretučen jedan gost.

Policija traži osobu koja je pucala na Tomasovića i Jukića. Nepotvrđene informacije govore da je riječ o Vedranu Vujeviću, starom znancu policije.

U tijeku je kriminalističko istraživanje. (P. N.)


Podijeli: Facebook Twiter