Prijateljici "zaboravio" vratiti 150 tisuća kuna

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Tridesetogodišnji Puljanin ostao je dužan prijateljici gotovo 150.000 kuna, te ga je ona zbog toga prijavila policiji, a slijedi mu i suđenje za prijevaru jer je  odvjetništvo protiv njega na sudu u Puli podignulo optužnicu.

Naime, nakon zaprimanja prijave oštećene 30-godišnjakinje pulska policija je provela kriminalističko istraživanje i osumnjičila 30-godišnjaka da je početkom siječnja 2010. godine iskoristio povjerenje i posudio od prijateljice gotovo 150 tisuća kuna Neslužbeno doznajemo da je riječ o ušteđevini Puljanke koju mu je ona pristala posuditi jer joj je obećao povrat novca u roku od dva mjeseca. Međutim, dva su mjeseca prošla, a Puljanka svoj novac nije vidjela. Ni tad ni nakon još dva mjeseca, a niti nakon godinu, dvije, tri… Kada je Puljanka svom "prijatelju" kazala da će ga prijaviti policiji čak ju je uvjeravao da mu ništa ne može jer ona nema dokaza da mu je posudila novac.

Policija je ipak proslijedila izvješće o svemu utvrđenom nadležnom državnom odvjetništvu koje je, protiv 30-godišnjaka podignulo optužnicu kojom ga tereti za prijevaru Puljanke. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter