Potraga za vozačem koji je udario u policijski auto pa pobjegao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija traga za vozačem, koji je u srijedu oko 20.20 sati u Pazinu, izazvao prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena policijska službenica, a potom se udaljio s mjesta događaja.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljao teretnim automobilom bijele boje, nepoznate marke i registarske oznake, Ulicom Šime Kurelića u smjeru Ulice Štranjga. Dolaskom u blagi desni zavoj, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom dijelom prešao na suprotnu prometnu traku te je udario u lijevi bočni dio obilježenog policijskog vozila kojim je upravljala 25-godišnja policijska službenica iz mjesta Cerna.

Nakon što je skrivio prometnu nesreću, nepoznati vozač se udaljio s mjesta nesreće te policija traga za njim. Ujedno poziva građane koji su svjedočili prometnoj nesreći ili imaju saznanja o vozaču ili vozilu koje je sudjelovalo u nesreći, da se jave u Policijsku postaju Pazin, na broj telefona 052/538 139, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila [email protected]. (S. B. I.)


Podijeli: Facebook Twiter