Potjera po Puli:I dalje se traga za odbjeglim vozačem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija traga za nepoznatim vozačem koji je u subotu u večernjim satima bježao od policije i pritom prošao kroz crveno na semaforu, vozio u suprotnom smjeru i oštetio šest automobila.

Prometna policija je u subotu oko 20.45 sati u Ulici Starih statuta u Puli pokušala zaustaviti automobil Fiat Tipo pulskih oznaka, no vozač je umjesto zaustavljanja dodao gas i nastavio vožnju duž Amfiteatarske ulice i Ulice Dubrovačke bratovštine prema Vukovarskoj ulici. Patrola se odmah zaputila u lov na vozača pulskim ulicama.

Vozač je tijekom bijega opet prošao kroz crveno svjetlo i vozio u suprotnom smjeru, a u Kosovoj ulici je zbog neprilagođene brzine kretanja, izletio na nogostup gdje je prednjim dijelom vozila udario u zid te mu je otpao prednji branik s automobila. No, niti udarac u zid ga nije zaustavio te je nastavio vožnju i u istoj ulici udario i oštetio šest automobila pulskih oznaka, te se automobil uslijed udara zarotirao oko svoje osi.

Vozač je s mjesta događaja pobjegao pješice, a materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna. Promet je dijelom Kosove ulice, od raskrižja sa Valvazorovom do raskrižja s Kirčevom ulicom, u subotu u vremenu od 20.50 do 22.30 sati, bio obustavljen radi obavljanja očevida i uklanjanja vozila.

Foto galeriju s mjesta nesreće pogledajte ovdje. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter