Porečan Enio Zohil viđen u Vodnjanu?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porečan Enio Zohil (34) za kojim je potraga pokrenuta na području Svetog Lovreča u utorak kada je nestao, navodno je oko 17 ili 18 sati viđen na cesti u Vodnjanu.

Njega, odnosno njegov motocikl je dok su se vozili u automobilu prepoznao jedan par. Vozačica je, čim ga je ugledala, odnosno prepoznala njegov motocikl, potrubila no motociklist se nije zaustavio.

Par je automobilom namjeravao krenuti za njim, ali dok je vozač promijenio smjer kretanja, motociklist se udaljio u nepoznatom pravcu.

Zohil je viđen i u srijedu oko 14 sati u Primorsko-goranskoj županiji u restoranu na aerodromu Grobničkog polja, a nestao je u utorak nakon što se motociklom yamaha xjr1300 registarskih oznaka PU 576 NZ udaljio iz ugostiteljskog objekta u Partizanskoj ulici u Poreču u nepoznatom pravcu. Za njim su do sada tragali policajci, vatrogasci i motociklisti s područja Poreštine.

Motociklisti su pretraživali šume i šumarke uz zavojitu cestu od Vižinade do Ponte Portona, a policajci svih policijskih postaja kritične točke, odnosno mjesta gdje bi  motociklist mogao stradati, kao što su oštri zavoji, usjeci i gusta šuma.

Zohilovi prijatelji su nam rekli da je Zohil normalan mlad čovjek, nesklon alkoholu te da voli svojim motociklom otputovati, ali da se tada javlja svojim najbližima. Čudi ih da je sada nestao bez traga i glasa.

Porečki policajci i vatrogasci te vatrogasci iz Rovinja, Žminja i Kanfanara pretražili su okolicu Svetog Lovreča i Limske drage gdje je zabilježen zadnji trag njegovog mobilnog telefona. Prema priči njegovih prijatelja on je u srijedu trebao otići na Grobnik promijeniti gume na motociklu, a upravo nam je tu informaciju potvrdila policija.

Zohil je visok oko 180 centimetara, ćelav, ima svjetloplave oči, ovalnog je lica i jače tjelesne građe. Na sebi je imao crno-crvenu kožnu motorističku jaknu, plave traperice i crne čizme te crno-crvenu kacigu. Svi oni koji imaju bilo kakva saznanja vezana za nestanak Zohila mogu se javiti na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail [email protected] ili [email protected] (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter