Poreč: Troje ozlijeđenih u sudaru

(M. SARDELIN)
(M. SARDELIN)

Tri osobe su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći u naselju Špadići u Poreču. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 8 sati na raskrižju za Guliće.

Prema neslužbenim informacijama došlo je do sudara između Opel Corse zagrebačkih oznaka i Škode Fabie novogradiških oznaka, onda kada je Corsa sa sporedne ceste iz naselja Gulići izlazila na glavnu cestu, a Škoda je u tom trenutku pretjecala preko pune linije. U nesreći su ozlijeđene dvije ženske osobe i dječak.

Porečka Hitna pomoć je na mjestu događaja pomogla ozlijeđenima, koji su srećom prošli s lakšim ozljedama. Dječak je ozlijedio ruku, a majci su iz preventivnih razloga stavili Šancov ovratnik.

Nije bilo potrebe ozlijeđene voziti do bolnice. Za vrijeme trajanja očevida promet je bio otežan jednim kolničkim trakom, a potom su cestari počistili kolnik i normalizirali promet.

Prema svemu sudeći obje vozačice će dobiti prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja u prometu, naime, jedna je pretjecala preko pune linije, a druga je ušla na kolnik bez da je propustila vozila. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter