Poreč: Provaljeno u više automobila

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

U noći sa utorka na srijedu na porečkom području provaljeno je u više automobila pri čemu je utvrđena šteta od više tisuća kuna. Naime, porečka policija je evidentirala tri provale u vozila i dvije krađe iz vozila.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj u Ulici Viktora cara Emina provalio u automobil Fiat, pulske registarske oznake odakle je ukrao novčanik s novcem, osobnim ispravama i bankovnim karticama, čime je oštetio 20-godišnjaka iz Poreča za nekoliko tisuća kuna. Potom je u Ulici Dinka Trinajstića provalio u automobil Renault, pulske registarske oznake u vlasništvu 43-godišnjaka iz Poreča, iz kojeg nije ništa ukradeno.

U istoj je ulici iz automobila Mazda, pulske registarske oznake ukraden  tablet, naočale i razne dokumente, čime je oštetio 58-godišnjaka iz Poreča za više tisuća kuna. U Glagoljaškoj ulici je provalio u automobil Renault, pulske registarske oznake te ukrao torbu s novčanikom, novcem i osobnim ispravama, čime je oštetio 44-godišnjaka iz Poreča za više tisuća kuna. Potom je u istoj ulici  iz automobila Peugeot, pulske registarske oznake ukrao torbu, prijenosno računalo i druge predmete, čime je oštetio 46-godišnjaka iz Poreča za nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na pronalasku počinitelja. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter