Poreč: Opljačkan automat klub


Nepoznati maskirani počinitelj je u utorak oko 1.50 sati uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao automat klub Senator u Ulici 8. marta u Poreču. Razbojnik je od dviju djelatnica kluba ukrao novac i pobjegao u nepoznatom smjeru.

Tijekom razbojstva nitko nije ozlijeđen, a za sada nije poznato koliko je novca maskirani razbojnik ukrao. Policija je obavila očevid i na cestu odmah postavila patrole radi kontrole vozila. U automat klubu nam dan nakon razbojstva nisu htjeli davati nikakve izjave za događaj. Prema neslužbenim informacijama u klubu je u vrijeme razbojstva bilo svega nekoliko gostiju.

Podsjetimo da je na istoj adresi, automat klub, ali pod drugim imenom, opljačkan u veljači 2012. godine kada su unutra ušetale dvije maskirane naoružane osobe. Policija je nakon godinu dana prvo ulovila jednog počinitelja, a ubrzo nakon toga još dva. Utvrđeno je da su u razbojstvu ukupno sudjelovale tri osobe. U kasino su ušla dva razbojnika i dok je jedan od njih djelatnicima zaprijetio pištoljem, drugi je odgurnuo djelatnicu i iz ladice ukrao tada neutvrđeni iznos novca. Policija je i tada odmah nakon pljačke na području grada postavila pojačane kontrole. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter