Pijani se potukli u kafiću na Verudi

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Puljanin u dobi od 23 godine koji se zajedno s vršnjakom, također iz Pule upustio u svađu i fizički obračun s 32-godišnjakom iz Medulina osim prekršajne je prijave zaradio i kaznenu prijavu zbog prijetnji policajcu.

Policijski službenici su proteklog petka, 19. prosinca, oko 15.30 sati došli u intervenciju u ugostiteljski objekt u Širolinoj ulici na Verudi zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira. Ondje su utvrdili da su dvojica 23-godišnjaka iz Pule i 32-godišnjak iz Medulina pod vidnim utjecajem alkohola vikali, naguravali se i tjelesno sukobili, a pritom su prevrnuli stolove i razbili dio inventara te vrijeđali djelatnika objekta. Dolazak policije u intervenciju nije smirio sukobljene strane već su se okomili i na policijske službenike vrijeđajući ih.

Trojicu aktera policajci su uhitili i smjestili u službeno vozilo a pritom je jedan 23-godišnjak pokušao pobjeći pa su policijski službenici nad njim primijenili sredstva prisile. No pritom je 23-godišnjak prijetio policijskom službeniku pa mu slijedi prijava.

Pri svladavanju 23-godišnjaka koji je pokušao pobjeći lakše su ozlijeđeni i on i policajac kojemu je prijetio. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv trojice mladića podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, a kaznena prijava protiv 23-godišnjaka zbog prijetnji bit će dostavljena nadležnom odvjetništvu redovnim putem.

Sva trojica mladića odbila su alkotest. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter