Ozlijeđen muškarac u požaru kod Ivanić Grada

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan je muškarac ozlijeđen u požaru koji je sinoć izbio u garaži u mjestu Caginec kod Ivanić Grada, potvrdila je zagrebačka policija, no prije obavljenog očevida nije mogla potvrditi je li požar izazvan krađom nafte iz naftovoda, o čemu javljaju pojedini mediji.

Policija je dojavu o požaru u garaži u kojoj su bile dvije osobe dobila u subotu u 19.40 sati. Ozlijeđeni 33-godišnjak je s opeklinama prevezen i zbrinut u zagrebačkoj Traumatološkoj klinici, dok drugi, 35-godišnji muškarac nije ozlijeđen, potvrđeno je Hini u PU zagrebačkoj.

Policija za sada nema kvalifikacije ozljeda, ali najvjerojatnije se radi o teškim tjelesnima ozljedama. Uzrok požara znat će se nakon očevida koji će biti obavljen rano ujutro, ali ima indicija da je riječ o lakozapaljivoj tekućini.

Pojedini mediji navode da je do požara došlo prilikom krađe nafte iz naftovoda, no u policiji to ne mogu potvrditi do okončanja očevida.

- Nagađanja postoje, njih se provjerava i utvrđuju se činjenice. Slijedi očevid i krim-istraživanje, rečeno je Hini u PU zagrebačkoj. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter