Ubio ženu i gosta u kafiću pa presudio i sebi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nešto poslije 16.30 sati policajci su ušli u osječki kafić i pronašli mrtvo tijelo osumnjičenog za današnje dvostruko ubojstvo, a najvjerojatnije je riječ o samoubojstvu, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Glasnogovornik PU osječko-baranjske Darijo Premec izjavio je da su specijalci u ugostiteljsku objekt ušli nakon što se čuo pucanj. Po ulasku su zatekli mrtvo tijelo muškarca za kojega se sumnja da je prijepodne u tom kafiću ubio dvije osobe.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi pojedinosti ovih događaja, dodao je Premec.

Izvijestio je da su, nakon višesatnih pregovora, policajci zadnji kontakt s osumnjičenim imali nekoliko minuta prije ulaska, a nakon što se iz unutrašnjosti kafića čuo zvuk sličan pucnju ušli su unutra. Djelatnici Hitne pomoći konstatirali su smrt osumnjičenog.

Premec je rekao i kako će se identitet ubijene žene i muškarca utvrditi tijekom očevida, a po neslužbenim informacijama osumnjičenik je usmrtio svoju suprugu i jednoga od gostiju kafića.

Policija je zbog sigurnosnih razloga blokirala dio ceste Sv. Leopolda Bogdana Mandića kod trgovačkog centra Avenue Mall, preko puta kojega se nalazi spomenuti kafić. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter