Odvjetnik preminuo od ubodne rane

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Na Odjelu patologije Opće bolnice Pula u ponedjeljak je obavljena obdukcija nad tijelom 42-godišnjeg odvjetnika Sergeja Škorića iz Rijeke te je utvrđeno da je uzrok smrti ubodna rana. Za potrebe daljnjih toksikoloških vještačenja izuzet je biološki materijal koji će biti proslijeđen na vještačenje. Dosad provedenim izvidima nije utvrđeno da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela, izvijestila je Nataša Rogič Jukopila, glasnogovornica Policijske uprave istarske.

Tijelo Sergeja Škorića pronađeno je u petak oko 15 sati na šljunčanom odmorištu uz cestu oko kilometar udaljenom od vidikovca Plomin u smjeru Opatije. Škorićeva supruga prijavila je njegov nestanak Primorsko-goranskoj policiji, a u potrazi su sudjelovali policajci, labinski vatrogasci, te pripadnici HGSS iz Rijeke i Istre. U potrazi su sudjelovala i dva psa tragača. Škorićeva supruga je nestanak supruga objavila i preko društvene mreže Facebook navevši da se Škorić udaljio u četvrtak ujutro te da je posljednji put lociran u Porozinama na otoku Cresu gdje mu je lociran signal s mobitela. Škorić se udaljio automobilom Peugot, tamnoplave boje riječkih oznaka.

Misterij njegova nestanka, na žalost, riješen je pronalaskom njegova automobila i tijela na odmorištu u blizini vidikovca na Plominu, na predjelu poznatom kao Plominsko zagorje. (S. B. I.)


Podijeli: Facebook Twiter