Muškarac nađen na plaži je 42-godišnji Riječanin

Ilustracija (Arhiva)
Ilustracija (Arhiva)

Muškarac, čije je tijelo pronađeno 24. studenog oko 12 sati na plaži u uvali Vodišćica u blizini naselja Drenje na Labinštini, je 42-godišnji Vedran Trbović iz Rijeke. Mrtvozornik koji je pregledao tijelo na mjestu pronalaska nije na njemu uočio tragove koji bi upućivali na nasilnu smrt te je tijelo prevezeno na patologiju pulske Opće bolnice radi identifikacije i obdukcije kojom bi se trebao otkriti uzrok smrti.

Istarska policija potvrdila je da je obavljena identifikacija muškarca, ali da nalaze obdukcije još nisu primili pa je uzrok smrti još nepoznat.

Neslužbeno doznajemo da je muškarac nađen na plaži bio u ronilačkom odijelu te da je riječkoj policiji prijavljeno da je nestao s adrese prebivališta u Rijeci 20. studenoga. Tog se dana, prema prijavi nestanka, Trboviću izgubio svaki trag, i to s adrese boravišta u Rijeci, Ratka Petrovića 60.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba bili su opisani njegova tjelesna konstitucija i izgled. Također je bilo navedeno da je u trenutku nestanka bio odjeven u traperice, zeleno-crni karirani skafander, crne tenisice i plavu majicu s kapuljačom. (M. Ko., Š. B.) 


Podijeli: Facebook Twiter