Mučitelj iz Poreča: Radnicu polio solnom kiselinom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novi stravični detalji otkriveni su u slučaju istrage što se provodi protiv 31-godišnjeg Vjerana Š. poduzetnika iz Poreča koji je temeljem rješenja suca istrage Županijskog suda u Puli pritvoren na mjesec dana zbog više kaznenih djela na štetu djelatnice, 43-godišnje Slavonke. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, a sudac istrage odredio je da može izaći na slobodu ukoliko uplati jamstvo u iznosu od 80.000 kuna.

Naime, Državno odvjetništvo RH na svojim je službenim stranicama na internetu izvijestilo da je nakon što im je PU istarska podnijela kaznenu prijavu protiv 31-godišnjaka 23. srpnja 2016. provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika te je donijelo rješenje o provođenju istrage. Muškarac je osumnjičen za počinjenje kaznenog djela trgovanja ljudima u stjecaju s kaznenim djelima protupravnog oduzimanja slobode i teške tjelesne ozljede.

Već smo izvijestili da se Vjeran Š. osumnjičen da je u ulici Otokara Keršovanija u središtu Poreča držao djelatnicu u neprimjerenim uvjetima, zaključanu i bez mogućnosti komunikacije te ju fizički zlostavljao. Iz priopćenja državnog odvjetništva vidljivo je da je osumnjičen da je od 2015. godine pa sve do 17. srpnja 2016. u Poreču 43-godišnjakinji činio grozne stvari. (M. KOŠTA)

 

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE, 27. SRPNJA

 

 


Podijeli: Facebook Twiter