Labin: Petorica pokušala teško ozlijediti 29-godišnjaka

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Labinska policija je kriminalistički istražila pet osoba iz Labina u dobi od 39, 32, 35, 22 i 20 godina zbog sumnje na pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a 39-godišnjaka dodatno sumnjiče zbog prijetnji 29-godišnjaku iz Kneževih Vinograda.

Istraživanje je pokazalo da je 39-godišnjak u srijedu oko 1.50 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Mate Blažina u Labinu, prijetio 29-godišnjaku, nakon čega su ga sva petorica osumnjičenih fizički napali ispred ugostiteljskog objekta, pri čemu su mu nanijeli višestruke lake tjelesne ozljede. Po dolasku policijskih službenika, 20-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao jednog policijskog službenika, a 32-godišnjak je ponovno fizički napao 29-godišnjaka, radi čega su policijski službenici nad njim primijenili sredstva prisile.

Osumnjičeni su potom uhićeni, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja u večernjim satima u srijedu, privedeni su u pritvorsku jedinicu PU istarske uz kaznenu prijavu. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 20-godišnjaka se podnosi i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter