Kod Loborike lančani sudar bez ozlijeđenih

Ford Fiesta nakon sudara (Dejan ŠTIFANIĆ)
Ford Fiesta nakon sudara (Dejan ŠTIFANIĆ)

U lančanom sudaru četiri automobila na cesti od Loborike prema Puli, kod aerodroma nije bilo ozlijeđenih osoba, već je evidentirana materijalna šteta.

Prometna nesreća se dogodila u četvrtak oko 7.40 sati kada je 25-godišnjakinja iz područja Kršana upravljala automobilom Ford Fiesta, pulskih oznaka iz smjera Marčane prema Puli. Vozačica je zbog ne držanja potrebitog razmaka, prednjim dijelom udarila u automobil Ford Focus, pulskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljala 49-godišnjakinja s područja Barbana. Ford Focus je potom prednjim dijelom udario u automobil Opel Astra, pulskih oznaka kojim je ispred nje upravljala 26-godišnjakinja s područja Marčane. Na lančani sudar naletjela je 26-godišnjakinja iz Gračišća koja je u istom smjeru upravljala automobilom Toyota Yaris, te je zbog ne držanja potrebitog razmaka udarila u Ford Fiestu vozačice koja je prva udarila.

Protiv vozačice Ford Fieste i Toyote se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter