Draženu Tomiću mjesec dana istražnog zatvora


Sutkinja istrage Edvina Draguzet Suevich danas je nakon saslušanja i na prijedlog zamjenika županijskog državnog odvjetnika Mirka Grujića odredila 41-godišnjem Draženu Tomiću, osumnjičenom za ubojstvo Elis Krbavac (39) iz Pule, mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Tomić je jutros doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Puli na ispitivanje. Iz policijske marice izveden je s lisicama na rukama, a na ispitivanje zamjeniku županijskog državnog odvjetnika Grujiću odvela su ga dva policajca.

Podsjetimo, Puljani Elis Krbavac i Dražen Tomić nestali su proteklog vikenda iz kuće u Svetom Lovreču, a nakon što je za njima pokrenuta potraga, policija je u okolici Pazina, u blizini mjesta Škljonki, pronašla mrtvo tijelo ženske osobe. Prepoznavanjem je potvrđeno da je riječ o Krbavac. Tomić je nađen u blizini Pazinskih Novaki i odveden u policiju.

Istražitelji zasad ne otkrivaju kada je, gdje i na koji način Elis Krbavac ubijena. Doznajemo međutim da je u neposrednoj blizini mjesta gdje je pronađeno beživotno tijelo žene, odnosno gdje je policija nakon dojave mještana zatekla Dražena Tomića pronađen i njegov plavi renault clio. Iako se o tome špekuliralo, službeno nije potvrđeno da je Dražen Tomić priznao ubojstvo, no indikativno je što je na ispitivanju danas bio nepunih sat vremena. (M. KOŠTA, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter