Crni dan za pješake: Stradale tri djevojke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S ozljedama opasnim po život završila je u KBC-u na Sušaku 16-godišnjakinja koja je doživjela prometnu nesreću na Martinkovcu. Kako je utvrđeno policijskim očevidom, djevojka je prelazila cestu izvan pješačkog prijelaza, a u nju je udario i oborio ju na tlo subaru, riječkih registarskih oznaka. Za upravljačem vozila, koje je išlo iz smjera Zameta prema Srdočima, nalazila se 55-godišnja Riječanka.

Na dvije 15-godišnjakinje u subotu predvečer u Trstenjakovoj ulici u Varaždinu naletio je osobni automobil dok su prelazile pješački prijelaz.

Kako nam je potvrđeno u PU varaždinskoj, udes se dogodio našto prije 19 sati kada su djevojčice na obilježenom mjestu prelazile  kolnik, a na njih je naletio automobil zagrebačke registracije kojemu je za upravljačem bio 48-godišnjak. 

Vozač je na mjestu nesreće uhićen i priveden u policijsku postaju dok su obje teško ozlijeđene djevojčice prevezene u varaždinsku bolnicu. 

Za sada nije potvrđeno je li uzrok nesreće alkoholiziranost vozača ili prebrza vožnja. To će biti poznato nakon kriminalističkog istraživanja. (A. RAIĆ KNAŽEVIĆ, Š. BRNČIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter