Autom oborio bivšu suprugu i punicu

Lazanjar na vjetrobranskom staklu Kije Shume
Lazanjar na vjetrobranskom staklu Kije Shume

Prava drama odvijala se jučer usred bijela dana u pazinskoj ulici u Poreču. Tridesetdvogodišnji Porečan I. R. automobilom Volkswagen Passat oborio je svoju bivšu suprugu i punicu ispred njihove obiteljske kuće.

Nakon što je žene udario i oborio na tlo, muškarac se dao u bijeg, no nedugo zatim je uhićen i doveden u policijsku postaju. Nije poznato je li se sam predao ili ga je policija uhvatila. Prema neslužbenim informacijama, u automobilu se nalazilo jedno od dvoje malodobne djece bivših supružnika. Na sreću, obje su žene samo lakše ozlijeđene.

Policija je događaj okarakterizirala kao nasilje u obitelji pa stoga zasad nije bilo podrobnijih informacija.

Nije, dakle, poznato ni je li nasrtaju automobilom prethodila svađa između trojke, no na jednom od dva automobila koja su bila parkirana u dvorištu kuće ispred koje se dogodio incident bio je odložen lazanjar. On je bio odložen uz vjetrobransko staklo Kije Shume, pa je za pretpostaviti da je nasrtaju prethodila svađa.

Na tlu ispred obiteljske kuće, kod ulaza u dvorište, uočili smo tragove krvi. Navodno su plavci krenuli u Pazinsku ulicu po dojavi Centra 112.

Saznali smo da je jučerašnji obračun automobilom epilog neriješenih nesuglasica tijekom razvoda braka. Susjedi bivših supružnika jučer nisu bili previše pričljivi. Saznali smo da su muškarac i žena službeno razvedeni već dvije godine te da imaju dvoje malodobne djece. Porečan je za vrijeme razvoda barem dva puta prijavljivan za obiteljsko nasilje, a zbog jednog od tih slučajeva je i pravomoćno osuđen kao nasilnik u obitelji.

- On je iz obitelji moćnih, političkih ljudi te vam o njemu i općenito o slučaju ne bih ništa govorio, budući da se bojim za sebe i svoje bližnje. Ne znam što je osoba u stanju napraviti i na koji mi način napakostiti, stoga oprostite i nemojte me ništa pitati. Vjerujem da će vrijeme pokazati tko je što i da će svatko odgovarati za svoje postupke, kazao nam je jedan građanin. (Napisao i snimio Mateo SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter