Valter Š.: "Unio mi se u lice i dobio sam udarac u glavu"

Parkiralište na kojem se dogodio incident (M. ANGELINI)
Parkiralište na kojem se dogodio incident (M. ANGELINI)

Nakon što smo u petak o incidentu na parkiralištu na Trgu Stara tržnica između djelatnika Pulaparkinga Manuela M. (34) i 54-godišnjeg vozača iz Vodnjana pod naslovom  "Vrijeđao me, pljunuo i udario šakom u glavu" iznijeli o događaju priču Manuela M. u redakciju nam se javio i do tada nama nepoznat drugi vinovnik događaja. Naime, policija je izvijestila o incidentu ne navodeći identitete sudionika, ali smo o događaju pitali direktora Pulaparkinga koji nas je za razgovor uputio na djelatnika Manuela M. Policija je bila izvijestila da su u sukobu obojica lakše ozlijeđena, te da će protiv njih biti podneseni optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira. Toga dana do drugog sudionika događaja nismo uspjeli doći, odnosno otkriti njegov identitet.

G…. purgersko!

Manuel M. nam je ispričao da ga je vozač Fiata Doblo napao nakon što ga je drugi put upozorio da auto preparkira jer tamo gdje ga je ostavio smeta strojevima i vozilima radnika na obližnjem gradilištu te ostalim parkiranim automobilima. Na njegovo drugo upozorenje kaže da ga je vozač "vrijeđao, pljunuo, udario šakom u glavu" te da se on branio i rukama obuhvatio napadača pa su obojica pali najprije na haubu automobila, a zatim na tlo. Manuel M. rekao je da ga je nakon što su se razdvojili vozač ponovno udario u glavu i da je otišao kod liječnika, a policija je došla na uviđaj.

Sudionik sukoba, 54-godišnji vozač Vater Š. ispričao nam je svoju verziju događaja.

- Tog  jutra sam došao na parkiralište namjeravajući se zadržati 10-ak minuta u gradu. Nakon što sam se parkirao, došao sam do kontejnera da upitam kako mogu platiti. Dotični Manuel M. rekao mi je povišenim tonom da ne mogu tamo parkirati. Na moj upit zašto, odgovorio mi je da se tamo izvode građevinski radovi. Tada sam premjestio auto i upitao prisutne građevinare da li im smeta moje vozilo narednih desetak minuta na što su oni odgovorili da im uopće ne smeta. Kada sam krenuo pješice prema gradu dotični Manuel M. je istrčao iz kontejnera vičući i vrijeđajući me: "Dobro šta sam je tebi rekao da ne možeš tu parkirati, govno jedno purgersko!", na što sam ja odgovorio: "Nemoj me vrijeđati, nego ako ti nešto ne štima zovi pauka i policiju.", te sam mislio nastaviti svojim putem. Međutim, on je dotrčao do mene prijeteći da će mi razbiti glavu uz razne psovke. (Silva BODLAJ IVAŠIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter